Ο Παράδεισος των Κυριών: Η παρουσία του Σίμου Πολύζου στο δεύτερο κύκλο της σειράς του ALPHA αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Έρχεται να σώσει τον «Παράδεισο»…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος έναν ήρωα, έρχεται να σώσει τον «Παράδεισο» και τα όνειρα του Ντίνου. Ωστόσο, κρύβει μια κρυφή ατζέντα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις.

Η οικογένεια Βασιλείου πενθεί τον χαμό του Αποστόλη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην πυρκαγιά που κατέστρεψε τον «Παράδεισο». Ο Παπακώστας προσπαθεί να συνέλθει και να βρει τρόπο να ξαναστήσει τη ζωή του, ενώ οι Μπουραντάδες αναζητούν τον Χριστόφορο, ο οποίος, απομακρύνθηκε από την οικογένεια του εξαιτίας τύψεων.

Στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, η Αμαλία προσπαθεί να χωνέψει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ, προσπαθώντας να είναι κοντά της, αλλά χωρίς να αποκαλύψει την αλήθεια. Η εμφάνιση του Σίμο και η γνωριμία τους είναι καθοριστική για την πορεία τους.

Η Αμαλία ερωτεύεται το γοητευτικό επιχειρηματία, ενώ αυτός χρησιμοποιεί τη σχέση τους για το σχέδιο του, το οποίο στοχεύει στην καταστροφή του Ντίνου. Η νονά του Σίμου, η Βικτώρια, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καθοδηγεί τις κινήσεις του και σύντομα αποφυλακίζεται, έτοιμη να αναλάβει δράση. Καθώς ο Χριστόφορος επιστρέφει, όλοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους και τις πράξεις που τους σημάδεψαν.