Σασμός: Ο Λάζαρος κόβει το νήμα της ζωής του Νικηφόρου και ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο συνεργάζονται με σκοπό να τον φυγαδεύσουν και τελικά, επιτυγχάνουν αυτόν τον στόχο…τουλάχιστον για τώρα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο φόβος της εκδίκησης για τον θάνατο του Νικηφόρου

Για να προστατεύσουν τη ζωή του Λάζαρου, αποφασίζουν να τον κρύψουν σε μια απομονωμένη σπηλιά στο βουνό, με τον Αντρέα να διατηρεί επαφή μαζί του, χρησιμοποιώντας ένα καρτοκινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, όταν ο Λάζαρος αποφασίζει να παραδοθεί, ο Αντρέας αρνείται να το επιτρέψει, φοβούμενος ότι οι Σταματάκηδες μπορεί να αποφασίσουν να τον εξοντώσουν μέσα στη φυλακή.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης, ο Παύλος και ο Γιώργος, προσπαθούν να στριμώξουν τον Αντρέα για να τους αποκαλύψει που βρίσκεται ο Λάζαρος, όμως εκείνος αρνείται να τους παράσχει τις πληροφορίες που αναζητούν και υποστηρίζει ότι δεν ξέρει που είναι.

Στην πραγματικότητα, ο Αντρέας σχεδιάζει να βοηθήσει τον Λάζαρο και την οικογένειά του να δραπετεύσουν προς την Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί ελπίζει να ξεκινήσουν μια νέα ζωή χωρίς τον φόβο της εκδίκησης.