Παγιδευμένοι: Σε νέες επικίνδυνες περιπέτειες μπλέκονται η Άννα και ο Δημήτρης στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο, φέρνοντας μαζί της ανατροπές και δράμα. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Φρικιαστικό έγκλημα…

Η Άννα και ο Δημήτρης, πλέον παντρεμένοι, απολαμβάνουν την ευτυχία της αγάπης τους. Στο μεταξύ, και ο Σταύρος με την Αγγελική βιώνουν στιγμές ευτυχίας, καθώς η σχέση τους δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου, και αισθάνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ταυτόχρονα, η Χρύσα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ερωτεύεται κάποιον άντρα και ξεκινά να εργάζεται στο γραφείο της Άννας.

Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, αποφασίζει να εργαστεί στο κυλικείο της Αστυνομίας, ενώ ο Αλέκος Χατζής, που έχει βιώσει την απόλυτη καταστροφή, προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη του δύναμη. Αντίθετα, η πρώην σύζυγός του, Υβόννη, απολαμβάνει την ελευθερία της μακριά από αυτόν, ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του επάγγελμα ως υπεύθυνος ασφαλείας ενός επιχειρηματία, του Πάνου Βερβερίδη, αφήνοντας πίσω τη θέση του διοικητή του Αστυνομικού Σώματος.

Αν και η ζωή των πρωταγωνιστών φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει, όλα ανατρέπονται όταν η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται αντιμέτωποι με μια φρικιαστική εγκληματική πράξη. Πρόκειται για μια αποτρόπαιη δολοφονία πέντε ανθρώπων, που βρίσκονται πεταμένοι μέσα σε ένα πηγάδι. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται ένα μικρό παιδί και μια γυναίκα, η Κατερίνα Μαυρίδη.

Όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητα της άτυχης κοπέλας, όλοι παθαίνουν σοκ. Τόσο ο Δημήτρης και η Άννα όσο και ο αδελφός της, Σταύρος, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα δολοφονίας, και μαζί με την Αγγελική και τον Ανδρέα, θρηνούν τον άδικο χαμό της. Παράλληλα, η Αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Τότε ένα στοιχείο οδηγεί τις Αρχές στην ταυτοποίηση του επόμενου θύματος, ενώ κάποια οστά που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τα πτώματα αποκαλύπτουν ότι υπήρξε κι άλλο έγκλημα, που είχε ίδιο αριθμό θυμάτων. Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα δημιουργεί νέες κόντρες μεταξύ του Δημήτρη και της Άννας, ενώ η δικηγόρος βρίσκει λύση στο πρόβλημα της με τη βοήθεια ενός νέου, μυστηριώδους δικηγόρου. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Ανδρέας βρίσκονται σε έναν κοινό αγώνα για να βρουν τον δολοφόνο, αλλά μερικές φορές από σύμμαχοι γίνονται αντίπαλοι.

Κάποια στιγμή, ο εισαγγελέας Μαρκέτος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα στο αυτοκίνητό του, το οποίο τον γεμίζει φόβο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, και αυτό δεν είναι άλλο από την Άννα. Τέλος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ένας άντρας, ο Παναγιώτης, βοηθάει τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Άκη, τον οποίο αναζητούν ακόμη οι Αρχές.