Η Μάγισσα – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η αλήθεια σχετικά με τη Δαμιανή φαίνεται πως έρχεται στο φως. Όλοι ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω από τις πράξεις της και ετοιμάζουν την τιμωρία της.

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή πληρώνει τα κρίματα της

Η Θεοφανώ, με αποφασιστικότητα, συνεργάζεται με την Αναχίτ προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιό τους και να εξασφαλίσουν εκδίκηση. Η ώρα της απολογίας φαίνεται να πλησιάζει, και όλοι αναγκαστικά θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το επίκεντρο της πλοκής συγκεντρώνεται στην οικογένεια Λασκαραίων, καθώς η αλήθεια σκάει σαν βόμβα: η Δαμιανή είναι υπεύθυνη για το θάνατο του βρέφους και της Αναστασίας. Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τον Μιχαήλ, τον Τζανή και τη Μεταξία, που δυσκολεύονται να πιστέψουν στα αυτιά τους.

Η Θεοφανώ ενημερώνει τη Μεταξία για την αλήθεια και, σύμφωνα με το επορτάζ, όλοι ετοιμάζονται για την τιμωρία της Δαμιανής. Το ψέμα πλέον έχει αποκαλυφθεί και ο κλοιός στενεύει γύρω από τη Δαμιανή. Παρά το μεγάλο της μυστικό να έχει βγει στο φως και τα κρίματά της να είναι εμφανή, η Δαμιανή δεν είναι έτοιμη να δεχτεί καμία τιμωρία. Αντ’ αυτού, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φαρμάκι. Έτσι, θα λογοδοτήσει μόνο μπροστά στο Θεό για τα κρίματά της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ