Ο Μιχαήλ παραιτείται από την αρχηγία της οικογένειας

Καθώς ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη και να προσαρμόσει τα σχέδιά του στις κινήσεις του Σπήλιου, ο Μιχαήλ αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο χαμένος του αδερφός, ο Τζανέτος, μπορεί να ήταν ο δολοφόνος του βρέφους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Πιεσμένος από τα ένοχα μυστικά που είχε κρύψει για τόσα χρόνια και από τα λάθη που απαιτούν πλέον τιμωρία, ο Μιχαήλ παίρνει μια απόφαση που προκαλεί σοκ στον πύργο των Λασκαραίων: παραιτείται από τη θέση του αρχηγού της οικογένειας, αφήνοντας τη θέση αυτή στον έναν από τους δύο γιους του.

Ο πρωτότοκος γιος, Μάρκος, είναι δικαιωματικά άξιος για τη θέση του διαδόχου, αλλά έχει αρχίσει να αμφισβητεί τις αποφάσεις του πατέρα του, κάνοντας δικές του κινήσεις. Επιπλέον, είναι αγανακτισμένος από τον γάμο του με τη Μεταξία, κάτι που δεν είχε ποτέ επιθυμήσει, και έχει αποφασίσει να το σκάσει με την Θεοφανώ, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά.

Ο Μιχαήλ, ωστόσο, είναι ανυποψίαστος σχετικά με αυτά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι στον πύργο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα καταφέρει ποτέ να υλοποιήσει το σχέδιό του.