Η Γη της Ελιάς: Εντολή θανάτου για την Ασπασία από τον Δημοσθένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Ασπασία στο στόχαστρο της μαφίας…

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega, η ζωή της Ασπασίας θα κινδυνέψει καθώς κάποιος θα βάλει στόχο να την βγάλει από τη μέση.

Οι δυσκολίες, όμως, δεν θα περιοριστούν μόνο στην Ασπασία. Στο πλαίσιο ενός οικονομικού ελέγχου, θα επιβληθούν πολλαπλά πρόστιμα, και αυτή δεν θα είναι η μόνη που θα υποφέρει. Ένας πολύ ισχυρός άνδρας, ο Δημοσθένης Καπερνάρο, θα ζήσει την απόλυτη καταστροφή.

Ο Δημοσθένης θα έχει ήδη νιώσει απογοήτευση μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με την ληστεία που κατέληξε σε ομηρία στο σπίτι των τους Βρεττάκων, και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αισθανθεί ότι κινδυνεύει πραγματικά.

Τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» φαίνεται να φέρνουν έναν ακόμη έλεγχο από την εφορία στον Δημοσθένη. Έτσι, λοιπόν, η Ασπασία θα μάθει επιτέλους για τα σκάνδαλα και την δράση του συζύγου της, και η αντίδρασή της δεν θα αργήσει να έρθει.

Θα αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να τον καταστρέψει και να τον ξεσκεπάσει, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να βιώσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης, αυτή την κίνηση της δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι. Σύντομα θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους του για να βγάλουν την Ασπασία από τη μέση.