Έρωτας φυγάς: Ο «Έρωτας Φυγάς» όπως είδαμε στο νέο τρέιλερ, θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 17 Σεπτεμβρίου με το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Αυτό το επεισόδιο υπόσχεται ραγδαίες εξελίξεις μετά την τραγωδία του Ιάσονα, όταν πυροβολήθηκε από την Αλεξάνδρα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Πρεμιέρα Κυριακή 17/9 με διπλό επεισόδιο…

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα φέρει νέες σχέσεις και δυναμικές στους κεντρικούς χαρακτήρες. Ας δούμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Τα δύο πρώτα επεισόδια της σεζόν θα τεθούν ως βάση για την εξέλιξη της ιστορίας.

Η Αλεξάνδρα, ταραγμένη από την απόφαση του Ιάσονα να την κρατήσει μακριά από τη ζωή των παιδιών της, έφτασε σε μια ακραία πράξη, τον πυροβόλησε. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, συναντά τυχαία τον Μάρκο, ο οποίος επιχειρεί να την βοηθήσει να το σκάσει από τον τόπο του εγκλήματος. Παρόλα αυτά, σύντομα συλλαμβάνεται, και στην ομολογία της δεν δείχνει καμία απολύτως μεταμέλεια.

Παράλληλα, ο Ιάσονας δίνει μια δύσκολη μάχη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, με την βοήθεια ενός έμπειρου καρδιοχειρουργού από την Καλαμάτα, προσπαθούν να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να σώσουν τη ζωή του. Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται σκληρά, αλλά έχει την αμέριστη στήριξη του Στέφανου, που δεν την αφήνει μόνη της.

Εξίσου αντίξοες στιγμές βιώνει και η Αλεξάνδρα μέσα στο κελί της. Μία από τις συγκρατούμενες της μετατρέπει τη ζωή της σε εφιάλτη, καθώς αποφασίζει να την κακοποιήσει και να της δυσκολέψει την καθημερινότητα.

Τα πράγματα δεν είναι ευκολότερα και για τον Στρατή, ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα για να δώσουν ένα γερό μάθημα σε αυτούς που του επιτέθηκαν. Παράλληλα, ο Παύλος πληροφορείται για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει να εφαρμόσει το τελειωτικό του σχέδιο, το οποίο μπορεί να έχει θανάσιμες συνέπειες.