Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Οι Αρχές συλλαμβάνουν την Ουρανία ως ύποπτη για το έγκλημα, με ευρήματα ενοχής που εντοπίζονται στο αυτοκίνητό της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

. Αντιμέτωπη με αυτήν την κατηγορία, η Ουρανία αντιστέκεται έντονα, φωνάζοντας σε όλους ότι είναι αθώα. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν δίνει βάση στις δικαιολογίες της, συμπεριλαμβανομένου του Ιάσονα, που την έχει σαν δεύτερη μητέρα και τώρα αρχίζει να τρέφει αμφιβολίες.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω. Μια επώνυμη καταγγελία φτάνει στην αστυνομία, ονοματίζοντας έναν άλλο άνθρωπο ως υπεύθυνο για τη δολοφονία της Μαργέτας. Οι Δεμερτζήδες και ο Παράσχος βιώνουν έναν εφιάλτη χωρίς τέλος, καθώς οι ανατροπές συνεχίζονται. Κι ενώ όλοι θρηνούν τον χαμό της Μαργέτα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, εκείνη είναι ζωντανή.

Η Μαργέτα αποφάσισε να μείνε μακριά από το Κιάρι και τα αγαπημένα της πρόσωπα, για πολύ σοβαρούς λόγους. Καθώς λοιπόν όλοι πιστεύουν ότι έχει δολοφονηθεί, εκείνη αποκαθιστά τις δυνάμεις της και σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της.

Φυσικά, ο στόχος της είναι να επιστρέψει σύντομα κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, μέχρις ότου η αλήθεια αποκαλυφθεί, τα μέλη της οικογένειάς της θα συνεχίσουν να πενθούν τη σημαντική αυτή απώλεια στη ζωή τους.