Η Μάγισσα: Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» έρχεται με μια συναρπαστική αναδρομή στο παρελθόν και μια νέα απόπειρα δολοφονίας στα προσεχή επεισόδια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο χρόνος μας μεταφέρει πίσω στον Αύγουστο του 1816, όπου η Μάνη και ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκονται υπό την σκιά του κρύου και της καταχνιάς, έπειτα από την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία. Σε αυτή την εποχή, οι οικογένειες Λασκαραίων και Γερακάρηδων βρίσκονται σε πόλεμο, και πολλοί άντρες από και τις δύο πλευρές χάνουν τη ζωή τους.

Τότε, η Γερακίνα προτείνει τον γάμο της κόρης της, της Μεταξίας, με τον πρωτότοκο γιο του Μιχαήλ, τον Μάρκο. Αυτός ο γάμος σηματοδοτεί την ειρήνη μεταξύ των δύο οικογενειών, αλλά επίσης αποτελεί την αφετηρία για έναν παράνομο έρωτα μεταξύ του Τζανή και της γυναίκας του αδελφού του, ένας έρωτας που θα φέρει τον όλεθρο στην οικογένεια.

Στο σήμερα, στον Πύργο, ο Τζανής αναγκάζεται να παντρευτεί την Κερασίνα, πληγώντας ανεπανόρθωτα τη Μεταξία. Η χαρά τους όμως διαρκεί ελάχιστα, καθώς μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας σημειώνεται στον πύργο.

Αυτή τη φορά, μία κανάτα με δηλητηριασμένο νερό βρίσκει τον λάθος στόχο, προκαλώντας νέες τραγωδίες στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Μιχαήλ συνειδητοποιώντας ότι θα μπορούσε εκείνος να πιει το νερό, κοιτάζει τους πάντες με καχύποπτο βλέμμα.

Κατανοώντας ότι ο εχθρός βρίσκεται ακόμη ανάμεσά τους, καταλήγει ότι δεν θα σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει τον σκοπό του. Στον Πύργο επικρατεί αναστάτωση, και ο Αντρέι, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ερευνά ποιος είναι ο υπεύθυνος πίσω από τη νέα απειλή, ενώ όλοι βρίσκονται στο στόχαστρό του.