Σασμός: Δέκα ημέρες μετά την φυγή του για το μοναστήρι, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα. Η Βασιλική φαίνεται ανήσυχη, και η Καλλιόπη της υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να μπουν όλα σε τάξη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Νικηφόρος επιστρέφει έτοιμος να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα

Όλα, ωστόσο, φαίνονται να απλοποιούνται όταν ο νεκρός Φαρμάκης κατηγορείται για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Βασιλική αρχίζει να αισθάνεται ανακούφιση, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα του σασμού μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Η Καλλιόπη έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή της, και ο Ανδρέας συνεχίζει τον ρόλο του, παριστάνοντας τον μετανιωμένο, όμως ταυτόχρονα, συνεχίζει να υλοποιεί τα επικίνδυνα σχέδιά του. Ο Αντώνης, αν και αμφιβάλλει, προσπαθεί να διαπιστώσει τη σημασία του γράμματος που βρέθηκε δίπλα στον Φαρμάκη, καθώς και το όπλο που βρέθηκε στα χέρια του.

Εν τω μεταξύ, η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα το μυστικό του Ανδρέα, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Εύα εμφανίζεται στην πόρτα του Παύλου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ανησυχίας για τους Βρουλάκηδες. Παρόλο που εκείνη δηλώνει ότι βρίσκεται στο χωριό για επαγγελματικούς λόγους, ο Παύλος έχει τις επιφυλάξεις του και υποπτεύεται ότι κρύβει πολλά.

Προσπαθεί να ανακαλύψει τις πραγματικές της προθέσεις, αλλά η Εύα διατηρεί τα μυστικά της καλά φυλαγμένα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Ανδρέας προσεγγίζει ανθρώπους που θεωρεί κλειδιά για την υλοποίηση των σχεδίων του. Αρχικά, επισκέπτεται τη Στέλλα, και στη συνέχεια, γνωρίζει τη Βασιλική.

Στο μεταξύ, ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο να αποδεχτούν τον σασμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του να δεχτεί τον Μαθιό στη ζωή του, βάζοντας στην άκρη το έγκλημα που έκανε, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο…