Το Ναυάγιο: Το MEGA θα φέρει στις οθόνες μας μια συναρπαστική αφήγηση επιβίωσης, ψυχικής δύναμης και καρμικών συμπτώσεων, εμπνευσμένη από ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας. Η συναρπαστική σειρά «Το ναυάγιο» αντλεί την έμπνευσή της από το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και αποκαλύπτει τις ζωές των κύριων πρωταγωνιστών με μια εντελώς μοναδική προσέγγιση…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο – Η νέα σειρά του MEGA

Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, οι επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» βρίσκονται απρόσμενα συνδεδεμένοι μέσω μιας αόρατης κλωστής, η οποία θα διαμορφώσει το μέλλον τους για πάντα. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιφάσεις και εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά. Καθώς πλησιάζει η πολιτική αναταραχή της δικτατορίας, η ποδοσφαιρική παράνοια, τα λαϊκά τραγούδια και οι φτωχικές αυλές συνθέτουν το πανόραμα, ενώ οι «ναυαγοί» καλούνται να αναλάβουν τον έλεγχο της ζωής τους και να καθορίσουν το μέλλον τους.

Η αγάπη ανθίζει στα συντρίμμια του πλοίου «Φοίνιξ», ενώ η ελπίδα αναβλύζει από το πένθος. Νέες αρχές ξεκινούν και οδηγούν σε απροσδόκητες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργώντας ένα πολύπλοκο μωσαϊκό ιστοριών και χαρακτήρων. Αυτοί οι χαρακτήρες συνδέονται ανεξίτηλα με το ανυπέρβλητο τραύμα του ναυαγίου, αλλά και με την απίστευτη επιθυμία για ζωή, αγάπη και δικαιοσύνη.

Ανθρώπινες ιστορίες που παρουσιάζονται ως άκρως σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες και πικρές, αναγκάζουν τους ήρωες να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες και να αναζητήσουν το φως στο τέλος του τούνελ. Η νέα σειρά του MEGA ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, καθώς ταξιδεύει παράλληλα στην Κρήτη και στα μαγευτικά Κύθηρα.

Το σενάριο της σειράς υπογράφεται από τον Γιώργο Κόκουβα, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Γιάννης Χαριτίδης. Στο καστ πρωταγωνιστούν τα ονόματα των Γιάννη Στάνκογλου, Αναστασίας Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Αμαλία Καβάλη, Θάνος Λέκκας, Γιώργος Σουξές, Γιώτα Φέστα, και πολλοί άλλοι.