Σασμός εξελίξεις – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς η Μαφία σχεδιάζει τη δολοφονία της Στέλλας και του Γιακωβάκη. Μέλη μιας προηγούμενης σπείρας, που είχε ανατραπεί, συνωμοτούν για να εκδικηθούν τον Χρήστο Γιακωβάκη. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, η πρώτη που θα μιλήσει για την επίθεση αναμένεται να είναι η Στέλλα.

Σασμός εξελίξεις – Στέλνουν τον Γιακωβάκη στον άλλο κόσμο

Ο εισαγγελέας, περικυκλωμένος από φακέλους στο γραφείο του, δέχεται μια αναπάντεχη κλήση από άγνωστο αριθμό. Απαντά και ακούει μια αλλοιωμένη φωνή που τον απειλεί. Ένας άγνωστος ανακοινώνει την άφιξή του και την αντίπαλή του στάση. Ο Γιακωβάκης, αφού κλείσει το τηλέφωνο, παρασύρεται στις σκέψεις του, αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο εχθρός. Στη συνέχεια, καλεί μια αξιόπιστη φίλη να συναντηθούν. Η Στέλλα, ανήσυχη, τρέχει να τον συναντήσει. Μαθαίνει για τις απειλές και τον ρωτάει ανήσυχη αν έχει ζητήσει βοήθεια. Αν και ο Χρήστος προσπαθεί να την ηρεμήσει, εκείνη ανησυχεί βαθιά.

Μια μέρα αργότερα, πριν από ένα ραντεβού, ο Χρήστος ανακαλύπτει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του σκασμένα. Καλεί τη Στέλλα και της ανακοινώνει το συμβάν. Η αντίδρασή της είναι απόγνωση και ο Χρήστος αισθάνεται προστατευμένος από την ανησυχία της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η Στέλλα ενημερώνει πως μίλησε στον Αντώνη για τις απειλές. Μια μέρα αργότερα, ένας φάκελος φτάνει στο γραφείο του Χρήστου με μια φωτογραφία της Στέλλας και μια απειλή. Ο εισαγγελέας ανησυχεί βαθιά για τη ζωή της Στέλλας και για τον εαυτό του, καθώς ο κίνδυνος φαίνεται να πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ