Ένα γνώριμο πρόσωπο από τον Σασμό θα επανεμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς λόγω της ιστορίας της Στέλλας και του αρραβώνα της με τον Χρήστο.

Ο ευυπόληπτος εισαγγελέας και η όμορφη νομικός, έχουν ξεκινήσει μια ερωτική σχέση και δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρις ότου δεν θα μπορούν να αντέξουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Επιπλέον, ο Χρήστος πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην Στέλλα και κατά συνέπεια, θα γνωρίσει επισήμως τους γονείς της κοπέλας με την οποία σχεδιάζει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του.

Εξαιτίας του γάμου, η μητέρα της Στέλλας, επίσης γνωστή ως Νεκταρία Γιαννουδάκη, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Άνω Ποριά, όπως θα παρακολουθήσουμε στην εξέλιξη της σειράς, ώστε να δει την κόρη της να παντρεύεται τον εισαγγελέα στην εκκλησία της Άνω Ποριάς.

Τι άλλο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτήν τη στιγμή, αφού το μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια, κλονίζει την σχέση τους.

Ο Τόλης κάνει μια συζήτηση με τον Γιώργο που θα τον βάλει σε σκέψεις για την Θοδώρα. Η Στέλλα πριν πάει στο τμήμα για να πάρει απαντήσεις για την υπόθεση του Οδυσσέα, βλέπει τον Χρήστο από μακριά, αλλά δεν τον χαιρετά, καθώς παρεξηγεί την «παρέα» δίπλα του.

Όσο η Αργυρώ συγκρούεται με την Μαρίνα για τις αποφάσεις που παίρνει, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον αγαπημένο της.