Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι κάποιοι κατασκευάζουν παγίδες για τη Βικτώρια, τοποθετώντας σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Ο Χριστόφορος, ταραγμένος, βιάζεται να εντοπίσει τη Βικτώρια και την καλεί να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών  – Ο Κηπουρός την στέλνει φυλακή

Η Μιράντα μαθαίνει ένα μυστικό της οικογένειας Μπουραντά και επιμένει πως πρέπει να το απο
καλύψουν. Η Βικτώρια δεν συμφωνεί και προσπαθεί να κρύψει τον εκνευρισμό της. Η Στέλλα της ζητά να διατηρήσει την ψυχραιμία της και της λέει πως έχει σκεφτεί έναν τρόπο για να απομακρύνουν τη Μιράντα από το σπίτι.  Έτσι, η Βικτώρια, αντιμέτωπη για μια ακόμα φορά με την κατάσταση, αναζητά εναλλακτικούς τρόπους απόδρασης.

Μετά από συζήτηση με τον Στέφανο, η Γεωργία καταλήγει σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της και του παιδιού της. Παράλληλα, ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να κανονίσουν ραντεβού. Παρά την πρότασή του, η Πιπίτσα αναμένει επανασύνδεση, αλλά απογοητεύεται όταν αυτός την απορρίπτει. Ο Γιώργης, ο πρώην κηπουρός της οικογένειας, αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Βικτώρια σκότωσε την Αντιγόνη . Εξοργισμένος, ο Χριστόφορος αποφασίζει να την τιμωρήσει.

Πώς θα αντιδράσει η Βικτώρια στην πίεση που ασκείται εναντίον της; Θα καταφέρει να βρει άλλους τρόπους απόδρασης ή θα πέσει στην παγίδα που της έχει στηθεί; Πώς θα αντιδράσει η Βικτώρια όταν μάθει ότι ο Χριστόφορος γνωρίζει για την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Αντιγόνης;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ