Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει «φωτιά» στον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, αλλά η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως

Η Αρετή καταφέρνει να πυροδοτήσει τον θυμό της Μαρίνας έναντι του Μάνου, λέγοντας της ότι είδε τον άντρα της να μπαίνει μέσα στη νύχτα στο σπίτι της Αφροδίτης. Εξοργισμένη η Μαρίνα απαιτεί εξηγήσεις από τον Μάνο, όμως νέα αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Στην αρχή, ο Μάνος προσπαθεί να εξηγηθεί, αλλά η Μαρίνα δεν του δίνει καμία ευκαιρία να μιλήσει περισσότερο. Η κατάσταση επιδεινώνεται καθώς είναι αδύνατο να ακουστεί και να γίνει κατανοητός. Με αποφασιστικότητα, η Μαρίνα του ζητά να αναγνωρίσει την ύπαρξη της σχέσης του με την Αφροδίτη και να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Ωστόσο, ο Μάνος δεν εγκαταλείπει εύκολα. Επιμένει προσπαθώντας να την πείσει και να βρει την λογική της. Παρά τις αντιρρήσεις της προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, με την βοήθεια της Δήμητρα, αλλά η Μαρίνα εξακολουθεί να έχει υποψίες ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ανάμεσα στον σύντροφό της και την Αφροδίτη. Κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, παραβλέποντας τις διαβεβαιώσεις της Ιουλίας.

Καθώς ο χρόνος περνά, η Μαρίνα αρχίζει να αναθεωρεί τη στάση της. Αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι, όμως είναι απολύτως σαφές ότι το κάνει μόνο για χάρη της μικρής Αγγελικής.

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη έχουν ήδη αποφασίσει να γίνουν ζευγάρι, και ξαφνικά η Μαρίνα τους βλέπει μαζί. Αντιλαμβάνεται την ανοησία της, στην οποία έχει βυθιστεί και ζητά συγγνώμη από τον Μάνο. Εκείνος συγκινημένος, κλαίει από χαρά, και τελικά, το ζευγάρι βρίσκει τον δρόμο του ξανά.