Το Μυστικό της Πεταλούδας 14/10: Η Χλόη παρακαλεί τον Παύλο να μην τα βάλει με την Κρίστια, επειδή της τα είπε όλα για τον Γρηγόρη. Του ζητάει να πάνε λίγες μέρες στην Κρήτη, όπως είχαν πει, μακριά απ΄ όλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 71

Η Κρίστια πάει στην εταιρία να μάθει αυτό, που έμαθε ο Χριστόφορος για τον Παύλο, όπως της είπε στο τηλέφωνο, αλλά, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξομολόγηση απ΄ την πλευρά του Χριστόφορου.

Ο Χριστόφορος ρωτάει το Νικόλα, αν μπορεί να γίνει κάτι για ν΄ αποφύγουν να κάνουν το τεστ πατρότητας αυτός κι η Ειρήνη με το Μάρκο.
Η Αμάλα βλέπει τον Στέφανο στεναχωρημένο κι αυτός παραδέχεται ότι μάλωσαν με το Νικόλα κι ότι ο Νικόλας θέλει να πάει στην Αθήνα με τον Σταύρο γιατί μάλλον δε θέλει πια να είναι μαζί.

Η Χριστίνα τελειώνει συγκλονισμένη να διαβάζει το ημερολόγιο της Εύας, αλλά, δε λέει τίποτα στο Θέμη γι΄ αυτό.
Η Λουίζα βλέπει τον Άρη στεναχωρημένο λόγω αυτών που συμβαίνουν στη Μαρήλια και τον ρωτάει μήπως δε θέλει να φύγουν απ΄ την Κύπρο για να είναι κοντά στη Μαρήλια.

Ο Άρης τηλεφωνεί στη Μαρήλια για να δει πώς είναι, την ακούει ταραγμένη και καταλαβαίνει ότι κάτι έγινε.
Η Κρίστια συμφιλιώνεται με το Μάρκο, αφού λύνεται η παρεξήγηση για το ψέμα της Έλενας και μαθαίνει απ΄ το Μάρκο ότι τους ζήτησαν να κάνουν τεστ DNA.
Η Ειρήνη λέει στο Φίλιππο και στο Μάρκο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το τεστ κι ο Φίλιππος, βλέποντας την ένταση της, αντιδράει για να την προστατέψει.

Η Σοφία πάει στο Χριστόφορο και του λέει να κάνει κάτι να τελειώνει όλο αυτό, αφού δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Ειρήνη στεναχωρημένη. Ο Χριστόφορος φεύγει απ΄ το γραφείο, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος.