Παγιδευμένοι: Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι», πρόκειται να συμβούν ανατροπές που θα εκπλήξουν το κοινό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Μία από αυτές αφορά τον Δημήτρη, ο οποίος καταφέρνει να σώσει την Άννα και τους υπόλοιπους ομήρους από τον μανιακό δολοφόνο, ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ο νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ, Παναγιώτης.

Μετά τον εντοπισμό του τόπου αιχμαλωσίας, σχεδόν όλοι οι όμηροι μεταφέρονται στο νοσοκομείο, εκτός από έναν άτυχο άνδρα που βρίσκεται νεκρός. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Παναγιώτης, ακόμα ένα θύμα της απαγωγής. Ωστόσο, οι αρχές αρχίζουν να τον υποψιάζονται.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι ο Παναγιώτης έχασε την οικογένειά του σε μια πυρκαγιά όταν ήταν μόλις 12 ετών. Βάσει αυτού, υποθέτουν ότι αιχμαλωτίζει άτομα που έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα δικά του, επιδιώκοντας να αναπληρώσει την απώλεια της οικογένειάς του. Έχοντας στα χέρια τους αυτήν την πληροφορία, ο Ανδρέας συλλαμβάνει τον Παναγιώτη και τον οδηγεί στο τμήμα για ανάκριση.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης εξηγεί στην Άννα τις υποψίες του σχετικά με τον δημοσιογράφο, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Παναγιώτης είναι πραγματικά ο δράστης. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης αρνείται από την αρχή την κατηγορία. Γνωρίζοντας τα δικαιώματά του, απαιτεί να περιμένει τον δικηγόρο του να παρευρεθεί στην αστυνομία προτού καταθέσει επίσημα. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα γνώριμο πρόσωπο φτάνει στο τμήμα, προκαλώντας έκπληξη και θυμό σε όλους.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Αλέκο Χατζή, ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παναγιώτη. Αμέσως μετά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης πηγαίνουν μαζί με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του στον χώρο της ανάκρισης.

Προσπαθούν να πιέσουν με ερωτήσεις τον ρεπόρτερ, αποκαλύπτοντας του τα στοιχεία που διαθέτουν, πιέζοντας τον να παραδεχτεί ότι είναι ο φονιάς του πηγαδιού. Ωστόσο, ο Παναγιώτης αρνείται ότι είναι ο ένοχος. Αντίθετα, προσποιείται ότι είναι ακόμα ένα αθώο θύμα και ότι έζησε τρομακτικές στιγμές ως αιχμάλωτος του παρανοϊκού δολοφόνου.