Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ALPHA, “Το Προξενιό της Ιουλίας”, η Στάσα και ο Στασινόπουλος βρίσκονται εκτός ελέγχου. Θα είναι ικανοί να κρατήσουν τη σχέση τους;

Στα επόμενα επεισόδια, ο Στασινόπουλος και η Στάσα θα αποκαλύψουν την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και παρά την ανησυχία τους για τις επόμενες εξελίξεις, αποφασίζουν να συνεργαστούν για να προστατέψουν τους αρραβωνιασμένους πλέον, Γρηγόρη κα Φιλιώ.

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, η γυναίκα του Στασινόπουλου, ανησυχεί γιατί ο σύζυγός της απουσιάζει συχνά από το σπίτι.

Βάσει πληροφοριών από τον Τηλεθεατή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Στάσα και ο Στασινόπουλος θα συναντηθούν και πάλι, όμως κάθε συνάντηση τους τους οδηγεί πιο κοντά σε αδιέξοδο.

Η Στάσα βρίσκεται αντιμέτωπη με την απόφαση εάν η παράνομη σχέση της με τον διοικητή της χωροφυλακής θα μπορούσε να έχει κάποιο μέλλον στον αυστηρό κοινωνικό περίγυρο της Λάρισας.

Ταυτόχρονα, η Στάσα κάνει μια σημαντική συζήτηση με τη Φρόσω σχετικά με τους προβληματισμούς της για τον γάμο της Ιουλίας, ενημερώνοντάς την ότι ο Ρήγας είναι καλά στην υγεία του και συνεχίζει να βλέπει την Βαγγελίτσα, σχεδιάζοντας το μέλλον τους.

Η αστυνομία θα ψάξει την Δέσπω.

Η Δέσπω, που υποδύεται η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στην τηλεοπτική σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, θα καταφέρει να προσελκύσει ερωτικά τον Γιωργίκη Προβιό στα επόμενα επεισόδια, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο MyTV. Επιπλέον, θα τη δούμε να πλησιάζει ερωτικά και τον Χρήστο, έναν άλλο πρωταγωνιστή της σειράς, όπως της έχει ζητηθεί από τον Γιωργίκη, που είναι το αφεντικό της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ σημείωσε ότι η Στάσα, μια άλλη ηρωίδα της σειράς, θα αρχίσει να υποπτεύεται τη Δέσπω, ενώ η Ιουλία φαίνεται να είναι ανύποπτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίσει αρκετές αναπάντεχες εξελίξεις στο μέλλον.

Όσον αφορά την Δέσπω και αν θα παραμείνει στο αρχοντικό μέχρι το τέλος της σειράς, η ηθοποιός αποκάλυψε: “H Δέσπω θα είναι μια από τις φιγούρες που θα αναζητήσει η αστυνομία μετά το ανατροπιαστικό φονικό”.