Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος πλέον ως Αντώνης, καταφέρνει να παραμένει κρυμμένος από τους αρχαιοκάπηλους και τις Αρχές. Στο μεταξύ, ο Παντελίδης επιχειρεί να δωροδοκήσει στον Μιχάλη, ενώ ο αστυνόμος Λουδαρής προσπαθεί να ανακαλύψει στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση της συζύγου του Ιπποκράτη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Ο Θόδωρος εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του. Αυτή η αντίξοη στάση του Θόδωρου βάζει τον Πέτρο σε μια δύσκολη θέση, ειδικά όταν βρίσκονται μπροστά στις νοσοκόμες. Ταυτόχρονα, οι δύο αρχαιοκάπηλοι πασχίζουν να εντοπίσουν τον Πέτρο, με σκοπό να πάρουν την πολύτιμη βυζαντινή εικόνα. Εν τω μεταξύ, ο Διονύσης αποφασίζει να προσκαλέσει έναν δημοσιογράφο στο στούντιο, με σκοπό να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της σχετικά με τον χαμό του Κυριάκου.

Παράλληλα, ο Τρύφωνας αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη και να ταξιδέψει στα Κύθηρα, αφήνοντας την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη. Εν τω μεταξύ, ο Παντελίδης αναλαμβάνει να επιλύσει το πρόβλημα του Βασιλείου, που έχει ληγμένη άδεια για το πλοίο του. Καλεί τον Μιχάλη στο γραφείο του και του κάνει μια ελκυστική πρόταση. Στην ίδια χρονική στιγμή, ο Πέτρος καταφέρνει τελευταία στιγμή να αποφύγει τους αρχαιοκάπηλους και φεύγει, παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη, ενώ η Ευγενία επισκέπτεται το σπίτι του Ιπποκράτη και έχει μια συζήτηση με την Ειρήνη, η οποία σκέφτεται να φύγει από εκεί, αλλά ο Ιπποκράτης την πείθει να παραμείνει.

Στα Χανιά, η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση παίρνει φωτιά, και οι δύο τους υποπτεύονται ότι ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος για αυτό. Ταυτόχρονα, ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή με σκοπό να τον ενθαρρύνει και να τον πείσει να μην τα παρατήσει. Ο αστυνόμος, που τώρα ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης, ανακρίνει τη Δήμητρα με σκοπό να ανακαλύψει τα ίχνη της γυναίκας του Ιπποκράτη. Λίγο αργότερα, η η Ειρήνη λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εφιάλτες της. Σε άσχημη κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα της Κρήτη ανήκει στον Απόστολο.

Και ενώ ο Πέτρος πιστεύει ότι με τη νέα ταυτότητά του ως Αντώνης έχει αποφύγει τα χειρότερα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αστυνομία, που φτάνει στην αυλή του, αναζητώντας τον εγκληματία. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Ιπποκράτης καταβάλλει προσπάθειες να αποφύγει την ενόχληση από την Αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση της γυναίκας του, αλλά ο αστυνόμος Λουδαρής παρέχει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία σχετικά με την αδελφή της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης επισκέπτεται τον Γιώργη με σκοπό να βρει τη διεύθυνση της Λίνας και τυχαίνει να συναντήσει εκεί τον Άγγελο. Η τύχη τους φέρνει κοντά, και έτσι η παρέα της αυλής αποκτά ένα νέο μέλος. Λίγη ώρα μετά, ο Μάκης φτάνει στο σπίτι της Λίνας για να παραδώσει τον σκύλο της, ενώ ο Πέτρος επισκέπτεται το σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ανησυχεί βαθιά.