Έρωτας φυγάς: Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια 42-43

Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται…

6/11 Επεισόδιο 42

Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια, η οποία κάνει τα πάντα για να την βρει. Συγχρόνως, η σχέση του Ιάσονα και του Μάρκου αλλάζει μορφή, ενώ η Αλεξάνδρα έχει για πρώτη φορά στο σπίτι της εκτός από τα δικά της παιδιά και το παιδί του Μάρκου. Όσο η Γεωργία παραμένει αναίσθητη στο νοσοκομείο, η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με την δύσκολη απόφαση αν θα συνεχίσει την σχέση της με τον Νικόλα ή όχι.

Άραγε θα δώσει κάποιος μάρτυρας πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μαργέτας; Ποιο είναι το χαρμόσυνο νέο που θα ανατρέψει για πάντα την κατάσταση στο σπίτι του Στρατή;

7/11 Επεισόδιο 43

Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται και ο Ιάσονας κατακλύζεται από Ερινύες που τον κάνουν να νιώθει ένοχος. Ο Στέφανος προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει ψάχνοντας στην όχθη, ενώ ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε να είναι και πάλι με την Αλεξάνδρα. Παράλληλα ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται στο προσκήνιο.