Μέσα από τον ΑΝΤ1, από τις 15/1, αναμένεται να παρακολουθήσουμε τις συναρπαστικές εξελίξεις της σειράς «Η Μάγισσα», στις οποίες η Θεοφανώ, κάτω από την επιρροή του πνεύματος της Αναχίτ, οδηγείται σε φόνο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, με την βοήθεια του Τζανή, οι Τριβολαίοι καταφέρνουν να απαγάγουν την Θεοφανώ και να την μεταφέρουν σε μυστική τοποθεσία, ενώ μία ισχυρή εκρηκτική επίθεση σε μία αποθήκη με μπαρούτι, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Στην αναζήτηση της Θεοφανώς θα βρεθούν επικεφαλής ο Αντρέι, ο Μάρκος, ο Μπακού και ο Βρώτσος, οι οποίοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πίσω από το εξαφάνισή της βρίσκονται οι Τριβολαίοι.

Η νύχτα θα μετατραπεί σε θρίλερ, καθώς το πνεύμα της Αναχίτ φαίνεται ότι εκδικείται για τον πόνο της κόρης της. Η Θεοφανώ, υπό την επιρροή του πνεύματος της Αναχίτ, διαπράττει ένα πραγματικά σοκαριστικό έγκλημα.

Ο Μάρκος σοκαρισμένος προσπαθεί να κατανοήσει την κατάσταση και τους παράγοντες που οδήγησαν την Θεοφανώ σε αυτό. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος θα μπει σε διαμάχη με τη Δαμιανή για τη συμμετοχή των Τριβολαίων στην υπόθεση της Θεοφανώς, κατηγορώντας την ότι εκείνη έστησε όλη την κατάσταση σκεπτόμενη να απομακρύνει την κοπέλα από τον πύργο.