Η Αρετή ένα βήμα πριν τη ψυχιατρική κλινική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Συναρπαστικά αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», όπου η Αρετή μαθαίνει την αλήθεια και οδηγείται ένα βήμα πριν την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Έχουμε παρακολουθήσει πως η ζωή της Αρετής άλλαξε από την είσοδο στη ζωή της ενός άνδρα που εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον προς αυτήν. Ο Τάσος την κάνει ξεχνάει τον Στάθη, καθώς μαζί του διανύει ευχάριστες στιγμές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ο φούρναρης στην πραγματικότητα δεν νιώθει αυτά που δείχνει για την Αρετή και απλώς την εκμεταλλεύεται για να προκαλέσει ζήλεια στην πρώην του γυναίκα και να την ξανά κερδίσει.

Επιπλέον, αποκαλύπτει το πονηρό του σχέδιο σε κάποιον φίλο του και δεν διστάζει να ζητήσει την χείρα της Αρετής για να πετύχει τον σκοπό του, κι εκείνη δέχεται την πρόταση γάμου για να εκδικηθεί τον Στάθη.

Φυσικά, όταν αποκαλύπτεται το σχέδιο του Τάσου και η επανασύνδεση με την πρώην του, η Αρετή απογοητεύεται βαθύτατα. Σε μια κατάσταση σοκ και σύγχυσης η Αρετή εκτοξεύει την οργή της προς τον Τάσο, βρίζοντας τον. Η Αρετή φτάνει λίγο πριν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική και όλοι είναι αναστατωμένοι από την μανιασμένη της κατάστασή…