Συναρπαστικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», της σειράς του ALPHA, με τη ζωή της Βασιλικής και του Μαθιού να κινδυνεύει και πάλι από τον Αντρέα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας θα μάθει ότι είναι Σταματάκης και αυτό θα τον οδηγήσει στην απόφαση να εγκαταλείψει την Άνω Ποριά, με αποτέλεσμα οι υποψίες για την εξαφάνισή του να στραφούν στον Μαθιό.

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη θα αποκαλύψει στον Αντρέα ότι ο Ρούσσος Σταματάκης είναι ο βιολογικός πατέρας του. Φυσικά, όλοι θα ασχολούνται με την εξαφάνισή του, ενώ ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το τι συνέβη.

Αργότερα, ο Τηλέμαχος θα ανακαλύψει ότι ο αδερφός του αποχώρησε αφήνοντας πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που τον κάνει να πιστέψει ότι δέχτηκε επίθεση. Θα μοιραστεί αμέσως τις εικασίες του με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη, αρχίζοντας τη διαδικασία για εκδίκηση.

Γρήγορα θα συμφωνήσουν ότι η επίθεση πρέπει να στραφεί προς την Βασιλική αντί για τον Μαθιό. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα που θα λάβει η Μαρίνα από την Μάγδα, την γυναίκα του Λάζαρου, θα την προειδοποιήσει για το χτύπημα που ετοιμάζει η οικογένεια της, με τον Αντρέα να είναι ο πρώτος που στρέφεται εναντίον της Βασιλικής και του Μαθιού, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός».