Φίλιππος και Βασιλική διανύουν μια δύσκολη φάση, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τον εγωισμό να φέρνει το τέλος του γάμου τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ένταση που υπάρχει στο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, που προκλήθηκε από τον τρόπο που αντιμετωπίζει εκείνη την ετεροθαλή αδερφή της, είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται αδύνατο να υπάρξει επανασύνδεση, αφού κανένας από τους δύο δεν κάνει πίσω. Η Βασιλική πρόκειται να εγκαταλείψει τον Φίλιππο, όπως θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφοντας στην Αρετή με το παιδί της, η οποία αυτή τη στιγμή ζει την απόλυτη ευτυχία με τον Τάσο, τον άντρα με τον οποίο σχεδιάζουν μαζί το μέλλον τους.

Εντωμεταξύ, η Χάιδω και ο Λυκούργος επιδιώκουν να κατευνάσουν τον Φίλιππο, προτείνοντας του να επανορθώσει τη σχέση του με τη Βασιλική, ωστόσο εκείνος, πληγωμένος από την αποχώρηση της, δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει πίσω και δεν θέλει να είναι αυτός που θα καταβάλει προσπάθεια για να τα ξανά βρουν. Έτσι, το κλίμα μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο έντονο, ενώ όταν ο Φίλιππος συναντά τη Βασιλική στον δρόμο με τον Μιλτιάδη, ξεκινάει να υποψιάζεται ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία, πυροδοτώντας τη ζήλια του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Βασιλική δεν θέλει να αποδεχθεί την Αριάδνη, και μάλιστα λέει στην Αρετή: «Για μένα αυτή είναι ξένη και θα παραμείνει ξένη»…