Είναι φανερό ότι ο έρωτας ξεπερνά κάθε εμπόδιο, στη σειρά «Σασμός», με τον Αστέρη και την Αργυρώ να επιστρέφουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Κρήτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Τον Δεκέμβριο, είχαμε δει την Αργυρώ να αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κρήτη μαζί με τον γιο της, αφού ο Αστέρης φαινόταν πιστός στην οικογένειά του. Ταξίδεψε στην Αθήνα, παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να την πείσει να μην το κάνει.

Βάσει πληροφοριών του περιοδικού My Tv, η Μαρίνα ρίχνει την ευθύνη στον Αντρέα για την φυγή της Αργυρώς, ενώ βοηθάει τον Αστέρη να την εντοπίσει στην Αθήνα.

Ο Αστέρης θα πάει στην Αθήνα και θα επιδιώξει να ενώσει ξανά την οικογένειά του, να φέρει τη γυναίκα του και το παιδί του πίσω στην Κρήτη. Καταφέρνει να την βρει και μια συζήτηση με την Αργυρώ του επιβεβαιώνει αυτό που είχε ήδη καταλάβει – ότι κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο. Έτσι, παίρνουν την απόφαση να ξανά σμίξουν και κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Παρόλα αυτά, αναμένονται κι άλλες ανατροπές κατά την επιστροφή τους στην Άνω Ποριά.