Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 101 – Η πρόταση γάμου που ο Αποστόλης απευθύνει στη Μάγια ανατρέπει τη ζωή της οριστικά. Αυτός ο απροσδόκητος γάμος της φέρνει έναν άνεμο αλλαγής που δεν τον είχε προβλέψει ποτέ.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 101 – Ντίνος – Αμαλία σε ερωτικό τετ – α – τετ

Η ευτυχία της είναι αδιαμφισβήτητη, αφού δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι ο Αποστόλης θα κάνει αυτό το βήμα. Καθώς ο Ντίνος και η Αμαλία εγκαταλείπουν το δικαστήριο, βρίσκονται μόνοι τους για πρώτη φορά μετά από καιρό. Το πάθος που τους κατακλύζει οδηγεί σε ένα παράφορο φιλί. Αργότερα, ο Ντίνος αποκαλύπτει το συμβάν στον Βύρωνα, ενώ η Αμαλία το μοιράζεται με την Πολυξένη. Η ενέργεια αυτή συγκρούει τον έρωτα με τη λογική.

Αν και μετανιωμένη, η Αμαλία παραμένει σιωπηλή όσον αφορά το γεγονός με τον Ντίνο, καθώς αναστρέφεται σε τελική στιγμή. Ο Πάρης, παρότι απαλλαγμένος από τις ενοχές του, αισθάνεται απελπισία. Αναζητά με κάθε τρόπο έναν τρόπο να διατηρήσει τη σχέση του με τη Γεωργία, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του Χριστόφορου, ο οποίος τον εκβιάζει χρησιμοποιώντας τον εγγονό του. Προσπαθεί να τον πείσει με κάθε δυνατό τρόπο, αλλά αντιμετωπίζει αποτυχία.

Ο Μπουραντάς παραμένει αδιάλλακτος. Δεν επιτρέπει να μεγαλώσει ο εγγονός του με έναν βιαστή. Ο Πάρης, απεγνωσμένος, επισκέπτεται το σπίτι της Γεωργίας με σκοπό να την παρακινήσει να επιστρέψει, όμως εκείνος εκτός από εκείνην συναντά και τον Χριστόφορο για μια ακόμη φορά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ