Η Μάγισσα – Η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζει το τέλος της αγαπημένης μας σειράς, και ο Αντρέι εμφανίζεται πιο αποφασισμένος από ποτέ να σώσει την Θεοφανώ.

Η Μάγισσα – Μπαίνει νύχτα στον πύργο και βουτάει την Θεοφανώ

Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοφανώ, μαζί με τον Μάρκο και τον γιο τους, επιστρέφουν στον Πύργο, ενώ ο Αντρέι και η Θεοφανώ χωρίζουν προσωρινά. Ο Αντρέι, αντί να επιστρέψει στον Πύργο των Λασκαραίων, σχεδιάζει να μείνει με τον Μπακού στη σπηλιά του πατέρα του, Τζανέτου. Δεν παραδίδει τα όπλα, αλλά ετοιμάζει ένα σχέδιο για να εξοντώσει τους Λασκαραίους και να διασώσει τη Θεοφανώ από τον Πύργο τους.

Έτσι, αποφασίζει να μπει νύχτα στον πύργο και να την κλέψει. Η επάνοδος της Θεοφανώς στον Πύργο δεν υπόσχεται να είναι εύκολη, καθώς θα αντιμετωπίσει αντίπαλους όπως η Διαμιανή και η Μεταξία. Παρόλα αυτά, θα έχει ισχυρούς συμμάχους, όπως η οικογένεια των Δραγουμάνων και ο Κανέλλος, που θα στηρίξουν τον Αντρέι στην αντιμετώπιση των Λασκαραίων. Ο Αντρέι θα παλέψει για να κατακτήσει την πρωτοκαθεδρία των Λασκαραίων και να διασώσει την Θεοφανώ. Η ερώτηση παραμένει αν θα καταφέρει να τη σώσει και να ζήσουν ερωτευμένοι.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ