Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η σειρά θα παρουσιάσει συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, καθώς η Ειρήνη θα ανακαλύψει τα έγκλημα Τα του Ιπποκράτη. Το ναυάγιο συνεχίζει να κατακλύζει την προσοχή του κοινού και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time, με τους χαρακτήρες να βιώνουν δραματικές στιγμές στις ζωές τους.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Τα εγκλήματα του Ιπποκράτη στο φως

Η Ειρήνη, σε πρώτο πλάνο, αντιλαμβάνεται την αλήθεια γύρω από το παρελθόν του Ιπποκράτη και τις σκοτεινές πράξεις του. Σύμφωνα με την ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη, η Ειρήνη, θα αντιληφθεί την πραγματική φύση του Ιπποκράτη και θα συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που αποτελεί για το μέλλον της και του Πέτρου.
Η Ειρήνη έχει υποψίες ότι ο Ιπποκράτης κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν και ένα επικίνδυνο παρόν. Η ιστορία εξελίσσεται με την αποκάλυψη πως ο Ιπποκράτης είναι ένας ήρωας που χρειάζεται ιατρική βοήθεια και πως η Ειρήνη σύντομα θα αποφασίσει να τον εγκαταλείψει.

Το κοινό θα παρακολουθήσει με ανυπομονησία τη συνέχεια της σειράς καθώς η εξέλιξη της ιστορίας φανερώνει νέες αλήθειες και ανατροπές που θα αναστατώσουν τους θεατές και θα τους κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ