Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 92

Η Αριάδνη έπειτα από την ερώτηση του Στάθη για τον Χρήστο κλείνεται στο δωμάτιο της και κλαίει. Εκείνος επιμένει να μάθει τον λόγο που κλαίει και η νεαρή του εξηγεί. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς είναι έκπληκτος από την αποκάλυψη του Φίλιππου για την πραγματική σχέση του με την Ειρήνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 92

Στο μεταξύ, η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας όπως της ζήτησε και η κουβέντα τους ξεκινά. Την ίδια ώρα, στο Σούνιο, η γυναικοπαρέα είναι αναστατωμένη με το θέμα του βιβλίου.

Πίσω στην Αρεόπολη, η Χάιδω νιώθει πως έχασε το δίκιο της με όσα ξεστόμισε στην Αρετή, όμως η Βασιλική είναι με το μέρος της. Λίγο αργότερα, ο Παρασκευάς συναντά την Ειρήνη, όμως φαίνεται να έχει αλλάξει έπειτα από την αποκάλυψη του Φίλιππου, ενώ ο Χρήστος και η Αριάδνη πηγαίνουν και πάλι στον ξενώνα.

Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και την Αμαλία συνεχίζεται, κι εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να του μιλήσει με ειρωνικό ύφος.Η Αθηνά και η Μαργαρίτα παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, ενώ ο Λυκούργος που βλέπει τον Στάθη καταλαβαίνει πως τον απασχολεί κάτι σοβαρό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χάιδω συναντά τυχαία τη Αρετή στον δρόμο και τα αίματα ανάβουν.Ο Χρήστος με την Αφροδίτη έχουν πάει μια βόλτα στο βουνό, εκείνος δεν μπορεί να βγάλει την Αριάδνη από το μυαλό του, ενώ ο Αποστόλης καλεί επίσημα τον Μάνο στον αρραβώνα του με την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά επιστρέφουν στην Αρεόπολη, ενώ ο Τάσος ερωτευμένος ακόμα με την πρώην γυναίκα του την παρακολουθεί και πέφτει πάνω στην Χρυσούλα.Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημοσθένης εκμυστηρεύεται στον Στάθη πως θέλει την Ασπασία πίσω.