Στην Αθήνα, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με την απειλή του εκβιαστή που απαιτεί ένα υψηλό ποσό χρημάτων. Με την βοήθεια του Θύμιου, προσπαθεί να βρει λύση, όμως τα χρήματα είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν και κάνει τα πάντα για να κερδίσει χρόνο.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η διαθήκη της Μαργέτας

Την ίδια στιγμή, η Νότα και η Ευγενία παρά τις απειλές του Μάρκο και του Στέφανο, καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο. Καθώς πλησιάζει η μέρα να αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρα, αλλά και το Κιάρι, ο Ιάσονας αποφασίζει να δεχτεί τη χρηματική βοήθεια του Στέφανου. Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως είναι πολύ αργά…

Η Μαργέτα, μετά από αγώνα, καταφέρνει να συγκεντρώσει τα χρήματα που ζητά η Χαριτίνη, όμως μια νέα απειλή εμφανίζεται στον ορίζοντα, αναγκάζοντάς την να παλέψει ξανά για την ασφάλειά της.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, όμως σύντομα θα επιστρέψουν στην πραγματικότητα με τον πιο σκληρό τρόπο…Στον Κιάρι, ο Ιάσονας δέχεται την επίσκεψη του δικηγόρου της μητέρας του, χωρίς να φαντάζεται ότι η ζωή του θα αναστατωθεί και πάλι.

Η διαθήκη της Μαργέτας, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καθορίζει την Αλεξάνδρα ως κληρονόμο και την θέτει αντιμέτωπη με ένα δύσκολο δίλημμα. Πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να καταλήξει σε μια απόφαση που θα επηρεάσει το μέλλον της.