Οι σχέσεις του Αντρέι και της Θεοφανώς είναι τεταμένες, όπως θα φανεί στη σειρά “Η Μάγισσα”, λόγω ενός οράματος που είχε η Θεοφανώ για το παρελθόν του Αντρέι. Ο Αντρέι εκνευρισμένος κάνει προσπάθειες να την απομακρύνει από τη ζωή του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ αφού είδε το όραμα για τον Αντρέι, τον ρωτά για την απότομη αποχώρηση του, κι εκείνος την κατηγορεί ότι ψάχνει στα προσωπικά του αντικείμενα, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Θεοφανώ έχει την ικανότητα να βλέπει οράματα.

Η Θεοφανώ προσπαθεί να του εξηγήσει ότι είδε στο όραμά της τη γυναίκα του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά ο Αντρέι αρνείται να το αποδεχτεί. Συγκεκριμένα, στην τηλεοπτική σειρά “Η Μάγισσα” ο Αντρέι πιστεύει ότι η Θεοφανώ παίρνει μαθήματα από τη Σιμώνη για την προφητεία, και την κατηγορεί ότι έκανε εικασίες βλέποντας το μενταγιόν του και μαθαίνοντας για το πρόσφατο χαμό της συζύγου του. Στη συνέχεια, της ζητά να τον αφήσει να ηρεμίσει και να μην τον πλησιάσει ξανά.

Ταυτόχρονα, στον Πύργο των Γερακάρηδων, αφού η Μεταξία ανακάλυψε ότι ο Μάρκος είναι ο πατέρας του παιδιού της Θεοφανώς, ο Σπήλιος και η Γερακίνα σχεδιάζουν να πάρουν εκδίκηση απο τον Μάρκο για την συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Μισέλ ντε Μποφόρ, που δεν μπορεί να βάλει στην άκρη ότι νιώθει για την Σκεύω, σκοπεύει να βρει τον θησαυρό των Γερακάρηδων και να παγιώσει την παραμονή του στον πύργο, ενώ η Σκεύω γίνεται θύμα της τρυφερότητας του Μισέλ, ξέροντας τους κινδύνους που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η σχέση, ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίσει την οργή του Θράσου.