Σασμός: Η σφαίρα περνάει δίπλα από το χέρι του Παύλου και ο Λάζαρος, προκειμένου να προστατεύσει τον ξάδελφό του, πυροβολεί τον Νικηφόρο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Νικηφόρος φτάνει στο καφενείο του Παντελή, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Παύλο Βρουλάκη και κρατώντας το όπλο στα χέρια του τον ρωτάει: «Εσύ, ρε, έδωσες εντολή να σκοτώσουν τον παππού μου στη φυλακή;». Προσπαθώντας να αποτρέψουν την ένταση, ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και ο Λάζαρος επιχειρούν να ηρεμήσουν τον Νικηφόρο, αλλά ο θυμός του είναι τόσο μεγάλος που δεν βλέπει κανέναν μπροστά του και πατάει την σκανδάλη.

Η σφαίρα περνάει δίπλα από το χέρι του Παύλου και ο Λάζαρος, προκειμένου να προστατεύσει τον ξάδελφό του, πυροβολεί τον Νικηφόρο. Ο νεαρός πέφτει κάτω και γύρω του σχηματίζεται μια λίμνη αίματος.

Ο Παντελής και η Άννα τηλεφωνουν αμέσως στον Μαθιό, ενημερώνοντάς τον για το τι συνέβη, ενώ ταυτόχρονα, η Στέλλα, παρούσα στη σκηνή, ασθενοφόρο. Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπορεί να πιστέψει τη φρικτή εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας προτρέπει τον Λάζαρο να απομακρυνθεί από την περιοχή. «Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου, θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα στο χωριό. Κρύψου και θα έρθουμε να σε βρούμε, εγώ και ο Τηλέμαχος, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν», του λέει, κι εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, ο τραυματισμένος Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Μαθιός, έχοντας ενημερωθεί για τα γεγονότα, σπεύδει να βρει τη Βασιλική. Συνειδητοποιώντας ότι κάτι τραγικό συνέβη στον γιο τους, οι σκέψεις της είναι εστιασμένες αποκλειστικά στο να βρει τον μοναχογιό της ζωντανό. Το σκοτάδι κυριαρχεί γύρω της, καθώς αντιμετωπίζει τον εφιάλτη της πραγματικότητας.

The post Σασμός: Καρέ καρέ η τραγωδία των Σταματάκηδων appeared first on pythia.gr.