Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Το Κιάρι βυθίζεται και πάλι στο πένθος. Ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από ένα τροχαίο ατύχημα και όλοι συγκλονιζονται από τον ξαφνικό χαμό του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Στο επίκεντρο αυτού του δράματος βρίσκονται δύο τραγικές φιγούρες. Η Αλεξάνδρα, η οποία μόλις είχε ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται την προοπτική να ζήσει επιτέλους μια ζωή με τον Μάρκο και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αδόκητο χαμό του. Και φυσικά, ο Στέφανος, ο οποίος μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Μαργέτας, βρίσκεται τώρα αναγκασμένος να αντιμετωπίσει τον χαμό του γιου του.

Το δράμα χτυπάει κόκκινο στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας φυγάς»… Ο Μάρκος, παρά την εμπειρία του ως οδηγός, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, καθώς οδηγεί εξοργισμένος, προσπαθώντας να φτάσει στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η επείγουσα ειδοποίηση από την Ευγενία σχετικά με το σοβαρό τραυματισμό του γιου τους τον έκανε να οδηγεί σαν τρελός.

Ο Ιάσονας, που οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του την Αλεξάνδρα, βρίσκεται αιφνιδίως αντιμέτωπος με την πτώση του αυτοκινήτου του Μάρκου στην πλαγιά. Αμέσως αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και σπεύδει να τον βοηθήσει.

Ο Μάρκος, αιμόφυρτος και χωρίς αισθήσεις, έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, ενώ το όχημα απειλείται από διαρροή βενζίνης και τον κίνδυνο εκρήξεως. Ο Ιάσονας καταβάλει ηρωικές προσπάθειες για να τον απεγκλωβίσει, καθώς η ανατίναξη του αυτοκινήτου είναι θέμα λίγων λεπτών.

Τελικά, με εξαιρετική δύναμη και αποφασιστικότητα, ο Ιάσονας καταφέρνει να απεγκλωβίσει τον Μάρκο από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο τυλιχτεί στις φλόγες. Μαζί με την Αλεξάνδρα, τον μεταφέρουν με το δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους αγώνα για να τον σώσουν, αλλά ο Μάρκος, παρά τις προσπάθειές τους, δεν τα καταφέρνει.