Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Στέφανου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Οι ανατροπές στη ζωή του Στέφανου συνεχίζονται ακατάπαυστα, όπως θα παρακολουθήσουμε στο επερχόμενο μέρος της δραματικής σειράς «Έρωτας φυγάς». του ΟΡΕΝ. Πρόσφατα, ο δυναμικός επιχειρηματίας παντρεύτηκε την αγαπημένη της ζωής του, τη Μαργέτα, όμως η ευτυχία τους διαλύθηκε ξαφνικά, καθώς εκείνη εξαφανίστηκε.

Πλέον, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά της πιστεύουν ότι η Μαργέτα είναι νεκρή, αν και, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Μαργέτα είναι ζωντανή και κρύβεται στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο σπίτι της στην Κηφισιά.

Παρά τον πόνο που προκαλεί η απουσία της στους αγαπημένους της, η Μαργέτα προσπαθεί να μην μάθει κανείς ότι είναι ζωντανή. Παράλληλα, οι έρευνες σχετικά με τη δολοφονία της συνεχίζονται, και οι υποψίες με την πιθανή αιτία κατευθύνονται αλλού.

Ο Στέφανος παραμένει πιστός στην αγάπη τους και αναζητά με πάθος τον άνθρωπο που ευθύνεται για την επίθεση κατά της Μαργέτας. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η ζωή του θα βρεθεί σε απόλυτο κίνδυνο μετά από ένα απρόσμενο συμβάν, που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να τον σώσει, ενώ η Μαργέτα παραμένει στην Αθήνα μαζί με την αγαπημένη της ανιψιά, την Άννα. Οι ημέρες περνούν, και η κυρία Δεμερτζή αισθάνεται πιο ασφαλής μακριά από το Κιάρι. Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο, η Μαργέτα δεν τα καταφέρνει να τον βρει στο τηλέφωνο.

Κατόπιν, καταβάλλει προσπάθειες για να μάθει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Στέφανου, δεδομένου ότι ο ίδιος παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Αυτή τη φορά, η Άννα τη βοηθά, καθώς ο πατέρας της είναι διευθυντής του νοσοκομείου και μπορεί εύκολα να της παράσχει πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του Στέφανου. Η Μαργέτα ανυπομονεί για κάποια καλή εξέλιξη, αλλά, δυστυχώς, ο πόνος της συνεχίζει να αυξάνεται.