Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τις φόνισσες Δαμιανή και Πολυξένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Τα κίνητρά του φρικτού εγκλήματος

Από το πρώτο επεισόδιο, όλοι οι θεατές της σειράς «Η μάγισσα» βιώνουν έντονη αγωνία καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τον υπεύθυνο για τη δολοφονία του βρέφους, όπως και τα κίνητρά του για αυτό το φρικτό έγκλημα. Η μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να εμφανιστεί στο 20ό επεισόδιο, που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη θα παρουσιαστεί μόνο στο τηλεοπτικό κοινό, διότι στη σειρά, οι ήρωες δεν θα έχουν ακόμα γνώση για τα γεγονότα και θα συνεχίσουν τις έρευνές τους. Όλοι, εκτός από ένα άτομο, το οποίο είναι η Θεοφανώ. Σε ένα ακόμα όραμα που θα έχει, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, θα ανακαλύψει με φρίκη ότι η Δαμιανή και η Πολυξένη είναι οι υπεύθυνες για τον θάνατο του μωρού του Μάρκου και της Μεταξίας.

Όπως σας είπαμε, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα συνεχίζουν για καιρό να βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μυστήριο του φόνου, και η αναζήτηση του δράστη συνεχίζεται με τους Λασκαραραίους να είναι στο κάδρο των υπόπτων. Η αποκάλυψη της αλήθειας, ωστόσο, αναμένεται να έρθει από τα οράματα της Θεοφανώς.

Η ίδια περνάει δύσκολες στιγμές, διστάζοντας ακόμα και να πει την αλήθεια στον ίδιο της τον εαυτό. Αυτή η αλήθεια δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο δολοφόνος είναι η γιαγιά του μωρού. Παρά την φρίκη αυτής της ανακάλυψης, η Θεοφανώ αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί το μυστικό αυτό με κάποιον, καθώς καθυστερεί ο εντοπισμός του πραγματικού δράστη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αθώες ψυχές.

Το γεγονός ότι η Δαμιανή, έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το εγγόνι της, είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Θεοφανώ αποφασίζει με την βοήθεια του Φρίξου, του μοναδικού ανθρώπου που εμπιστεύεται, να υφάνουν ένα σχέδιο για να βγει η αλήθεια στο φως.