Η Γη της Ελιάς: Μετά την επίθεση που θα δεχτεί η Μαργαρίτα και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ο Λυκούργος οργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της

Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση και εκεί δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα στο αστυνομικό τμήμα, αισθάνονται αμήχανα.

Ο Δημοσθένης πληρώνει την προκαταβολή στην Ξένια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία τους. Στη συνέχεια, ζητά από τον Κωνσταντίνο να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του παραδώσει το παιδί μετά τη γέννα, ώστε να το αναθρέψει μαζί με την Ασπασία.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία και ο Στάθης προσλαμβάνουν έναν ντετέκτιβ για να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας ότι θα έχουν την ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια.

Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της, και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός λοχίας επιστρέφει στο στρατόπεδο.

Ο Κουράκος έχει συναισθήματα φιλίας για τον Ορέστη και αισθάνεται ένοχος γεμίζοντας τύψεις. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα, η οποία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που νιώθουν μεταξύ τους. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στην Αμαλία ότι αισθάνεται κάτι για εκείνη, αλλά η διαφορά ηλικίας τους τον ανησυχεί και φοβάται τα σχόλια του κόσμου.