Σασμός: Μια τυχαία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα μετατραπεί σε έντονη σύγκρουση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Έντονη σύγκρουση

Η γιαγιά Ειρήνη, από τη στιγμή που είδε τον Αντρέα μπροστά της, έχε σκοτεινιάσει. Δεν αντάλλαξε λέξη με κανέναν, φοβούμενη πως αυτές οι σκέψεις θα γίνουν πραγματικότητα. Η Μαρίνα, όμως, αντιλαμβάνεται την αλλαγή και αποφασίζει να της μιλήσει.

«Μάνα, τι έχει συμβεί με τον Αντρέα; Τι τον συνδέει με την οικογένεια της Καλλιόπης που δεν έχει βγάλει από μέσα του; Πρέπει να ξέρω. Η Αργυρούλα μας θα συνδεθεί με αυτή την οικογένεια και είναι ανάγκη να γνωρίζω την αλήθεια, δεν νομίζεις;», την ρωτά και η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια.

Λίγο αργότερα, όταν ο Παύλος θα βρίσκεται στο σπίτι του, η πόρτα θα χτυπήσει και πίσω της θα αποκαλυφθεί η Εύα. Η παρουσία της θα προκαλέσει τόσο χαρά όσο και φόβο στον Παύλο. «Μη μου πεις ότι ήρθες για να ανακαλύψεις ποιος σκότωσε τον αδελφό σου!», θα της πει χωρίς να χάνει καιρό. Η Εύα, όμως, θα αρνηθεί να αποκαλύψει τον σκοπό της και θα κρατήσει τα χαρτιά της κλειστά για την ώρα.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας θα πλησιάσει τη Στέλλα, ζητώντας τη βοήθειά της στις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες. Ωστόσο, πίσω από αυτήν την πρόταση, κρύβονται σκοτεινές προθέσεις…Η αθωότητα του Βαγγέλη για τη δολοφονία του Ξαξίρη θα αποδειχθεί, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό θα αποτύχουν.

«Τώρα που ο Αντρέας είναι εδώ, ως ο μεγαλύτερος, πρέπει να ακούσουμε την γνώμη του. Ό,τι πει εκείνος», θα απαντήσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να δεχτεί τον Μαθιό, ως πατέρα του, την ώρα που οι εντάσεις μεταξύ του Αντρέα και του Μαθιού εντείνονται.

Μια τυχαία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, θα μετατραπεί σε έντονη σύγκρουση, όπου μόνο ένας από τους δύο θα καταφέρει να βγει νικητής.