Για μερικές επιπλέον ημέρες, οι ήρωες της Άνω Ποριάς θα διατηρήσουν σιγή λόγω των εορτών. Οι Σταματάκηδες, Βρουλάκηδες και άλλοι συγγενείς τους θα χαλαρώσουν για να επανέλθουν δριμύτεροι κατά τις πρώτες ημέρες του 2024. Το pythia.gr, με σκοπό να μην σας κρατά σε αγωνία, αποκαλύπτει τις πιο εντυπωσιακές σκηνές από την αγαπημένη μας σειρά που θα προβληθούν το νέο έτος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας Βρουλάκης θα βρεθεί στο κρατητήριο με τον αδελφό του Τηλέμαχο, πεπεισμένος ότι πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου κρύβεται ο Μαθιός. Σχεδιάζει να οργανώσει ένα μεγάλο χτύπημα εναντίον του τελευταίου. Αυτό το χτύπημα θα εκτελεστεί με τον πυροβολισμό του εξωτερικά από το αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς. Ωστόσο, ο Σταματάκης δεν θα υποστεί τραυματισμό καθώς η Ντίνα θα τον προστατεύσει, δεχόμενη τη σφαίρα στην πλάτη.

Ο Αντώνης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα διατάξει προσωρινή φυλάκιση για τους δύο αδελφούς, αλλά δεν θα έχει επαρκή στοιχεία για να τους μεταφέρει στις φυλακές. Κατά συνέπεια, δύο μέρες αργότερα, οι δύο αδελφοί θα αφεθούν ελεύθεροι, υπό την απειλή του Αντώνη ότι όλα τα μάτια του χωριού θα είναι πάνω τους.

Πριν από αυτό, όμως, ο Αντρέας θα συναντήσει ένα πρόσωπο λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του, και θα αναρωτηθεί αν είναι καλύτερο να μην είχε βγει έξω. Ο άντρας αυτός, που είχε υποδυθεί προηγουμένως τον ψεύτικο συγκρατούμενο του Βασίλη Σταματάκη και είχε χρησιμοποιήσει ψέματα για να εξαπατήσει την Καλλιόπη σχετικά με την οικογένεια Βρουλάκη, θα τον ρωτήσει: “Ιντα θες επαέ, Θανάση; Να μας πάρει κανένα μάτι;”, στη συνέχεια, ο άντρας θα πει: “Δεν θα ερχόμουν, μα τα έβαλα κάτω και τα λογάριασα. Και είδα πως εσύ κι εγώ έχουμε ένα υπόλοιπο”.

Ο Αντρέας θα απαντήσει: “Όσα είχαμε πει, σου τα έδωσα. Μια και έξω”. Ο Θανάσης θα ανταποκριθεί λέγοντας: “Μα ήταν λίγα, Αντρέα. Η δουλειά που σου έκανα αξίζει πολλά. Πάμε μέσα να τα κανονίσουμε”. Αυτό θα κάνει τον Αντρέα να σκοτεινιάσει, καθώς όλα δείχνουν ότι αυτός ο παραβατικός άνθρωπος δεν θα τον αφήσει ήσυχο για πολύ και θα τον εκβιάζει σοβαρά. Μια ακόμα φουρτούνα πρόκειται να προστεθεί στην πολυτάραχη ζωή του.