Οι υποψίες του Αντρέι στρέφονται προς τον Τζανή, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύει ότι εκείνος έχει σχέση με την εξαφάνισή της Θεοφανώς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Τόσο ο Τζανής όσο και η Μεταξία είχαν κίνητρα να βλάψουν τη Θεοφανώ, και γι’ αυτόν τον λόγο παρακολουθεί προσεκτικά κάθε τους κίνηση που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην ανεύρεσή της.

Δεν αποκλείει, ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, και το ενδεχόμενο της εμπλοκής της Πολυξένης στην εξαφάνιση, καθώς η Θεοφανώ είχε μοιραστεί μαζί του της σκέψεις και τα υπονοούμενα για το όραμα που είχε, καθώς και τις υποψίες της για τον ρόλο της Πολυξένης στον θάνατο του βρέφους.

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Αντρέι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Τζανής φέρει ευθύνη για την εξαφάνιση της Θεοφανώς.

Σε αυτό το πλαίσιο, του απευθύνεται ανοιχτά: “Πες μου πού βρίσκεται η Θεοφανώ και δεν θα διαρρεύσει ότι εσύ την απείλησες να φύγει.”

Ο Τζανής, από την πλευρά του, παραμένει ειρωνικός και απαντά: “Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις, Ρώσε. Και ποιος σου είπε ότι γνωρίζω την τοποθεσία της Θεοφανώς;”

Ωστόσο, ο Αντρέι επιμένει και τον απειλεί, αναφέροντας την επιθυμία του αδελφού του για εκδίκηση: “Σου υπενθυμίζω ότι ο αδελφός σου ήταν αρκετά σαφής όσον αφορά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει όποιον εξαφάνισε την Θεοφανώ. Τι θα έλεγες να μάθει και για την κρυφή σχέση του αδελφού του με τη γυναίκα του;” Υπό την απειλή αυτή, ο Τζανής αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια.