Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς η μαφία δίνει τελεσίγραφο στον Χρήστο «Ή σταματάς την έρευνα ή σκοτώνουμε την Στέλλα» του λένε και ο αυστηρός εισαγγελέας γονατίζει.

Σασμός επεισόδια – Ή σταματάς την έρευνα ή σε τελειώνουμε

Η Στέλλα ανησυχεί πολύ για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος και αναρωτιέται πώς μπορεί να τον βοηθήσει. Το περιστατικό με τα σκασμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του, όταν εκείνος της τηλεφώνησε για να πάει να τον βοηθήσει, την τρόμαξε πολύ. Δείχνει ότι αυτοί που τον απειλούν δεν μένουν στα λόγια και είναι πραγματικά επικίνδυνοι. Από την πλευρά του, ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Αντώνη ποιος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει, μιλώντας του ανοιχτά για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται.

Ο αστυνομικός διευθυντής του παρέχει 24ωρη νομική προστασία και ενεργοποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, ώστε να εντοπιστούν οι θρασύτατοι παράγοντες της τοπικής μαφίας, οι οποίοι είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι και στην εξόντωση ενός υψηλά ιστάμενου δικαστικού λειτουργού. Ο Χρήστος αισθάνεται πιο ανάλαφρος αφού μοιράστηκε το βάρος του φόβου του με τον Αντώνη. Η υποστήριξη που λαμβάνει από την Στέλλα και τις αστυνομικές αρχές του δίνει ελπίδα για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ