Ο Ιπποκράτης φτάνει στα άκρα για να κρατήσει κοντά του την Ειρήνη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης παθαίνει εμμονή με την Ειρήνη

Ο Ιπποκράτης, με την πάροδο του χρόνου, φαίνεται να παθαίνει εμμονή με την Ειρήνη και στο μέλλον θα τον δούμε να προχωρά σε μια κίνηση, με σκοπό να την πλησιάσει περισσότερο. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη αποφασίζει να συμμετάσχει στην μάχη εναντίον του Παντελίδη, με στόχο να δικαιωθούν οι ψυχές που πήρε μαζί του το «Φοίνιξ». Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στον Ιπποκράτη.

Η νεαρή κοπέλα πηγαίνει στη συνάντηση της με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να ενημερώσει τον λιμενικό. Ο Ιπποκράτης, ωστόσο, θέλοντας να μαθαίνει την κάθε της κίνηση, την παρακολουθεί και εξοργίζεται όταν την βλέπει να έρχεται σε επαφή με τον δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια, ο Ιπποκράτης ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη σχετικά με τις ενέργειές της, αλλά εκείνη αποφεύγει να απαντήσει, ενώ αργότερα, με τη στήριξη του Πέτρου, επιχειρεί να βρει εργασία, θέλοντας να κερδίσει την ανεξαρτησία της.

Ωστόσο, καθώς η Ειρήνη απομακρύνεται από την ασφάλεια που της παρέχει, ο Ιπποκράτης θυμώνει περισσότερο και καταφεύγει στο γραφείο του Γιώργη. Οι δύο άντρες έχουν μια έντονη συζήτηση και ανάμεσα τους ανάβει μια σπίθα έχθρας, με τον Ιπποκράτη να ανοίγει άτυπο πόλεμο εναντίον του Γιώργη.

Τις επόμενες ημέρες, ο Ιπποκράτης εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει. Συνειδητοποιώντας ότι η κοπέλα ξεφεύγει από την επιρροή του, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα. Για να την κρατήσει κοντά του, ο μόνος τρόπος που βρίσκει, είναι να της κάνει πρόταση γάμου. Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, αποφασίζει να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Ωστόσο, αυτή η πρόταση εκπλήσσει την Ειρήνη και την φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Σύντομα, ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο Άγγελος ξεκινά δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη, κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, η οποία είναι και του μυστηριώδους «Αντώνη», που δεν συμπαθεί γιατί έχει έρθει κοντά με την Ειρήνη και την βοηθάει να προχωρήσει τη ζωή της. Έτσι, ο Ιπποκράτης, αποφασισμένος να μη χάσει την Ειρήνη, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, φτάνοντας στα άκρα για να κερδίσει την αγάπη της και να την κρατήσει στη ζωή του για πάντα.