Ο άντρας που επέλεξε ο Δημοσθένης να εκβιάσει τον Ισίδωρο πιάνεται στην παγίδα της αστυνομίας. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει την αλήθεια

Ο άντρας που επέλεξε ο Δημοσθένης να εκβιάσει τον Ισίδωρο πιάνεται στην παγίδα της αστυνομίας και φυσικά, ο αδίστακτος μαφιόζος, φροντίζει να του κλείσει το στόμα για πάντα για να σβήσει κάθε πιθανότητα να τον «δώσει»… Ο Κουράκος ψάχνει την αλήθεια πίσω από την ύποπτη δολοφονία και ενημερώνει τον Ισίδωρο για το ενδεχόμενο ότι δεν έχει λήξει ακόμα αυτή η σκοτεινή υπόθεση.

Ταυτόχρονα, ο Βαγιάκος αποκαλύπτει στον Δημοσθένη έναν έξυπνο τρόπο για να απαλλαγούν από τη Δήμητρα και τον Κουράκο, και να συνεχίσουν τις βρώμικες δουλειές τους ανενόχλητοι. Με μια ανώνυμη καταγγελία, καρφώνει τη μυστική σχέση τους στην υπηρεσία, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της σύντροφό του…

Η Βασιλική, από την άλλη, εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη, πράγμα που θυμώνει τον Φίλιππο. Ο Στάθης υποθέτει ότι η Αριάδνη ενδιαφέρεται για τον Ορέστη, αλλά δεν του το λέει. Η Μαρία πείθει τον εκδότη να σταματήσει την κυκλοφορία του βιβλίου της, αλλά η Αθηνά εξακολουθεί να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Θεοδώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανακοινώνει στη Μαργαρίτα την απόφασή της να κρατήσει το παιδί, ενώ η Αρετή περνάει ένα ευχάριστο βράδυ με τον Τάσο, τον φούρναρη.