Η σειρά «Σασμός» επιφυλάσσει άφθονες εκπλήξεις, κυρίως μετά την απόφαση της Καλλιόπης να αναλάβει δράση. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: H Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση

Η σειρά επιφυλάσσει άφθονες εκπλήξεις, κυρίως μετά την απόφαση της Καλλιόπης να αναλάβει δράση, με αποτέλεσμα ο Αντρέας να γίνεται θύμα απαγωγής. Ο Αντρέας, που ανήκει στην γένια των Σταματάκηδων, επιστρέφει στην Κρήτη με σκοπό να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για τον θάνατο των ανιψιών και της μητέρας του.

Ανήσυχη για την ασφάλεια του Αστέρη και του Μαθιού, η Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση. Σύμφωνα με το MyTV, σχεδιάζει και ενεργεί για να τελειώσει με τον Αντρέα μια και καλή, ο οποίος τελικά γίνεται θύμα απαγωγής.

Σε επόμενα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε την Καλλιόπη να κρατάει όμηρο τον Αντρέα σε μια αποθήκη, όπου θα αποκαλυφθούν σοκαριστικές αλήθειες. Ο Αντρέας ανακαλύπτει, για παράδειγμα, ότι είναι γιος του Ρούσου, ο οποίος είχε μια παράνομη σχέση με τη μητέρα του.

Η Καλλιόπη του δίνει ένα τελεσίγραφο: ή θα εξαφανιστεί από την Κρήτη, ή θα οδηγηθεί στον θάνατό του από τα χέρια της. Έπειτα, ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Αντρέας εξαφανίζεται.