Ο «Σασμός» συνεχίζει τον τρίτο του κύκλο, παραμένοντας εξίσου συναρπαστικός. Αν και η ένταση μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων έχει φτάσει σε ακραία σημεία, το φως στο τέλος του τούνελ αρχίζει να φαίνεται, καθώς ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Στο φετινό κύκλο, ο Αντρέας Βρουλάκης βρίσκεται στο επίκεντρο με τα σκοτεινά του σχέδια, αλλά παράλληλα, οι εξελίξεις επηρεάζουν και τις ζωές των υπόλοιπων πρωταγωνιστών.

Ένας από αυτούς είναι ο Τόλης, τον οποίο υποδύεται ο Θάνος Μπίρκος. Μιλώντας στο TV24, αποκάλυψε περισσότερα για τον ρόλο του και το μέλλον του χαρακτήρα του.

Ο Τόλης αναζητά την αγάπη και τη συντροφικότητα, βρίσκοντας τις στο πρόσωπο της Λεμονιάς, την οποία ερωτεύεται. Δυστυχώς, όμως, η Λεμονιά είναι ερωτευμένη με τον Τάκη.

Παρόλο που οι ελπίδες του Τόλη μπορεί να φαίνονται ελάχιστες, όταν ανακαλύπτει τις απιστίες του Τάκη στην Λεμονιά, βλέπει μια ευκαιρία να την κερδίσει. Ο Τόλης αποφασίζει να στήσει μια παγίδα στον Τάκη, με τη βοήθεια απροσδόκητων ηρώων. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός θεωρεί τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα ως ιδιαίτερα έξυπνο.