Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” του ANT1, ο Κανέλλος θα αποκαλύψει μια σοβαρή πληροφορία που θα συγκλονίσει την οικογένεια Λασκαραίων.Ο Αντρέι θα μάθει την αλήθεια και θα αντιδράσει με έκπληξη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Μάρκος περιμένει την κρίσιμη συνάντηση που έχει κανονίσει με τον Αντρέι, ενώ κανείς από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Την ίδια στιγμή, ο Κανέλλος, ενώ γνωρίζει την αλήθεια για τον Αντρέι, επιλέγει να λύσει τη σιωπή του για να αποτρέψει την επερχόμενη κρίση.

Ο Κανέλλος, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, κάνει την αποκάλυψη που θα προκαλέσει έντονες αναταραχές στον πύργο των Λασκαραίων. Ανακοινώνει ουσιαστικά ότι ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου και της Σοφίας, εννοώντας ότι είναι εκείνος -και όχι ο Μάρκος- που πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της οικογένειας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους, φοβούμενοι ότι αυτή η αποκάλυψη θα οδηγήσει σε σύγκρουση τους δύο άντρες, ανατρέποντας καταστάσεις και ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί. Την ίδια στιγμή, η αλήθεια συνταράσσει τον Αντρέι, καθώς όσα πίστευε για το παρελθόν του αποδεικνύονται ψευδή.

Ο Αντρέι προσπαθεί να βρει τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Είτε θα πρέπει να αποχωρήσει από τη Μάνη είτε θα πρέπει να διεκδικήσει τη θέση του στην οικογένεια Λασκαραίων. Ωστόσο, οι δεσμοί που έχει διαμορφώσει με τον Κανέλλο και τη Θεοφανώ είναι ισχυροί και δεν επιθυμεί να τους χάσει.