Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Συναρπαστικά θα εξελιχθούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Αντρέι αντιμετωπίζει αποτυχία στην προσπάθειά του να αναδειχθεί ως Καπετάνιος των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Το σχέδιο του Αντρέι ναυαγεί

Αποφασισμένος να κατακτήσει τη Θεοφανώ, εφαρμόζει ένα νέο σχέδιο που οδηγεί σε νέο πόλεμο με τον Μάρκο, ο οποίος αρνείται να αφήσει την αγαπημένη του και το παιδί τους. Αν και δικαιωματικά ο πρώτος στη διαδοχή, ο Αντρέι δεν καταφέρνει να αποκτήσει την ηγετική θέση στην οικογένεια Λάσκαρη. Παρ’ όλα αυτά, επιδιώκει να πάρει τον τίτλο του καπετάνιου προκειμένου να σώσει τη Θεοφανώ από τον Μάρκο. Σχεδιάζει να γίνει ηγέτης της φαμίλιας και να παντρευτεί την Θεοφανώ, και όλα αυτά παίρνουν σάρκα και οστά όταν η Θεοφανώ γεννάει στον καταυλισμό των τσιγγάνων.

Ο Μάρκος, ενώ την αναζητούσε, εμφανίζεται και απαιτεί να την πάρει μαζί του στον πύργο των Λασκαραίων.
Η Θεοφανώ, ωστόσο, αρνείται και επιστρέφει στον πύργο με το παιδί, αναγνωρίζοντας τη μοίρα της. Ο Αντρέι, όμως, δεν εγκαταλείπει και επιδιώκει να τη σώσει. Παράλληλα, η παρουσία της Θεοφανώς δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις των Λασκαραίων. Η Μεταξία, ανακατεμένη από την επιστροφή της Θεοφανώς, απειλεί τον Αντρέι και εκείνος, παρά τις απειλές, συνεχίζει τα σχέδιά του.

Με τη βοήθεια του Μπακού, καταφεύγει στη σπηλιά του Τζανέτου, ετοιμάζοντας νέες επιθέσεις. Δεσμεύει τους καπεταναίους της περιοχής και προσπαθεί να αποκτήσει την υποστήριξή τους. Παράλληλα, ο Δραγουμάνος προσφέρει καταφύγιο και υποστήριξη στον Αντρέι, επιθυμώντας εκδίκηση για την κόρη του. Τόνιζει τη γνήσια ιθαγένειά του και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον τίτλο του καπετάνιου.

Καθώς ο Αντρέι συνεχίζει να αγωνίζεται για την εξουσία και την αγάπη της Θεοφανώς, οι σπαραγμοί, οι έριδες και οι προδοσίες εντείνονται, υπόσχοντας έναν ακόμα συναρπαστικό κύκλο γεγονότων για τους Λασκαραίους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ