Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος γνωρίζοντας τη βαθιά επιθυμία της Μιράντας να βρει την κόρη της , αποφασίζει να την βοηθήσει. Ωστόσο, αντί να γεμίσει τη Μιράντα με ψευδείς ελπίδες, αποφασίζει να δράσει από κρυφά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Έχοντας πείσει τη Λιζέτα να επιστρέψει στην Ελλάδα, οι δύο τους πηγαίνουν στο γραφείο της Βικτώριας. Εκεί, της ασκούν πίεση, απειλώντας ότι θα αποκαλύψουν όλες τις παρανομίες της, εάν δεν τους αποκαλύψει που βρίσκεται η κόρη της Μιράντας. Εκείνη τα χάνει και τους ζητά να της δώσουν λίγο χρόνο.

Όμως, γνωρίζει ότι αν το χρονικό όριο που της έχουν δώσει περάσει, η ζωή της θα τιναχτεί στον αέρα ξανά. Απελπισμένη, σκέφτεται ένα πανούργο σχέδιο και εντοπίζει το επόμενο πιθανή θύμα της, τη Νικολέτα. Η Νικολέτα, που παλιότερα βρισκόταν σε ένα ίδρυμα βρεφών και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια, έχει την ηλικία της Αμαλίας.

Η Βικτώρια επικοινωνεί με τη Νικολέτα και την πείθει πως έχει εντοπίσει τη μητέρα της, προτείνοντας να τη συναντήσουν. Ωστόσο, της απαγορεύει αυστηρά να μοιραστεί αυτή την είδηση με τους θετούς της γονείς. Η λόγος για αυτή την απαγόρευση είναι ο φόβος της Βικτώριας ότι αν η Αμαλία μάθει την αλήθεια, το σχέδιό της θα αποτύχει και θα υποστεί δραματικές συνέπειες.

Τα λόγια της Βικτώριας πείθουν τη Νικολέτα να συναντήσει τη Μιράντα, πιστεύοντας ότι πρόκειται για τη μητέρα της. Στη συνέχεια, η Βικτώρια ενημερώνει τον Ντίνο, ο οποίος με την σειρά του σπεύδει να ανακοινώσει στην αγαπημένη του ότι έχει βρει την κόρη της. Το όνειρο της Μιράντας εκπληρώνεται, αν και δεν γνωρίζει ότι η Βικτώρια παίζει και πάλι με τη ζωή της.

Την επόμενη ημέρα, η Μιράντα πηγαίνει να συναντήσει την κόρη της. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Νικολέτα είναι απόλυτα ψυχρή και της δηλώνει ότι δεν έχει συναισθήματα για εκείνη και δεν θέλει να πληγώσει τους θετούς της γονείς που την μεγάλωσαν.

Η Μιράντα θλίβεται, αλλά εκφράζει κατανόηση και προτείνει στη Νικολέτα να επικοινωνήσει μαζί της, αν αργότερα αλλάξει γνώμη και θέλει να προσπαθήσουν να αναπτύξουν μια σχέση. Έτσι, η Μιράντα επιστρέφει στο σπίτι της απογοητευμένη. Ο Ντίνος, ωστόσο, είναι εκεί για να τη στηρίξει και πάλι.