Παγιδευμένοι –  Ο Θοδωρής φτάνει στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον τύπο που ισχυρίζεται ότι είδε τη Δάφνη μαζί με τους απαγωγείς. Ο Δημήτρης του παίρνει κατάθεση και, λίγο αργότερα, πηγαίνει στο σημείο που του έχει υποδείξει. Το κτίριο είναι άδειο.

Παγιδευμένοι – Έχουμε 40 λεπτά για να βρούμε τη Δάφνη, διαφορετικά ..

Η ιστορία της απαγωγής εξελίσσεται. Κάποιος έχει αρπάξει την Δάφνη και τώρα οι αρχικοί του σχεδιασμοί έχουν πάει στραβά. Το κορίτσι είναι ακόμα αγνοούμενο, και οι αναζητήσεις έχουν αποδειχθεί μάταιες. Και τώρα, ένας άντρας ξαφνικά εισέβαλε στο τμήμα, παίρνοντας το όπλο ενός αστυνομικού και αυτοκτονώντας ενώπιον όλων. Η σκηνή αυτή αφήνει τους πάντες σοκαρισμένους. Οι προσπάθειες τους να επιλύσουν τον γρίφο της απαγωγής φαίνονται πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Περιμένοντας αγωνιωδώς στο νοσοκομείο, ο Θοδωρής κάνει ένα τηλεφώνημα στον αδελφό του, ελπίζοντας σε κάποια ευχάριστη εξέλιξη.

“Θα έχεις τη Δάφνη στο σπίτι σου απόψε,” του υποσχέθηκε ο Δημήτρης. Η έρευνα ξεκινά. Η κατάσταση επιδεινώνεται περισσότερο και η απελπισία επικρατεί. Σε ένα άλλο μέρος της πόλης, το τηλέφωνο της Άννας λαμβάνει μια νέα κλήση. Ένας άγνωστος φωνάζει που πρέπει να πάνε για να βρουν τη Δάφνη. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και η Άννα τρέχουν βιαστικά να φτάσουν στο σημείο. Αλλά αντί για το κορίτσι, βρίσκουν τον ένοχο νεκρό.

Η απόγνωση γίνεται ακόμα πιο έντονη. Η απαγωγείς επικοινωνούν ξανά, εκφράζοντας την οργή τους. “Έκανες τα πράγματα χειρότερα, εισαγγελέα. Βρες την αδελφή σου μόνος σου, αλλιώς θα πληρώσει με τη ζωή της,” του φωνάζουν. Ο Δημήτρης νιώθει την απελπισία να τον πνίγει. “Ποιοι παίζουν μαζί μας;” ρωτάει τον Ανδρέα. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος πληροφορείται για την επίθεση στην αστυνομική κλούβα, μόνο για να βρει τον βοηθό του νεκρό.

Και καθώς οι σκέψεις τους ήταν απορροφημένες από την κατάσταση, ένα ακόμα βίντεο φτάνει στα χέρια της Άννας. Αυτή τη φορά, βλέπουν τη Δάφνη να κρυώνει μέσα σε ένα ψυγείο. “Η υποθερμία ξεκινά σε 40 λεπτά. Πρέπει να βρούμε τη Δάφνη,” λέει ο Δημήτρης με αγωνία. “Έχουμε μόνο 40 λεπτά για να τη βρούμε, διαφορετικά θα πεθάνει,” προσθέτει και η αγωνία τους γίνεται ακόμα πιο έντονη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ