«Ο όρκος»: Ο Φίλιππος κλείνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα, που φέρνει το τέλος του Φιλίππου…. Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 που μας καθήλωσε, επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία. Διαβάστε πρώτοι τις εξελίξεις και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Όρκος στο pythia.gr

Ο Όρκος Επόμενα Επεισόδια 10-11

20/12 Επεισόδιο 10

«Η δύναμη»
Όταν ο Σιρχάν καταλαβαίνει ότι η Τζελένα βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του Αραβαντινού, στρέφεται εναντίον του και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Ο Μπερκ μαθαίνει την αλήθεια για τον Σιρχάν και την Τζελένα.



Ο Ιάσονας ρωτάει τη Μαριτίνα αν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η Εριέττα. Την ίδια ώρα, η Εριέττα αποκαλύπτει στον Φίλιππο και στον Ραφαήλ τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που χτύπησε το πόδι της, πριν από πολλά χρόνια. Η Θάλεια έρχεται σε δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο κανάλι και στον Φίλιππο.

21/12 Επεισόδιο 11

«Συμφωνία»
Όσο η αστυνομία ψάχνει τον Φίλιππο σε όλη την Αθήνα, ο αστυνόμος Κόκκινος επισκέπτεται τη Μαριτίνα στο σπίτι της. Ο Ιάσονας απάγει τον Ορέστη και απειλεί τη Μαριτίνα λέγοντάς της πως, αν θέλει να ξαναδεί τον γιο της, θα πρέπει να του πει πού είναι ο Φίλιππος.

Ο Αραβαντινός μαθαίνει μια είδηση που θέτει το σχέδιο της Σύλβιας σε κίνδυνο. Ο Φίλιππος κλείνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα, που φέρνει το τέλος του Φιλίππου.