Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πέτρος σώζει τη ζωή της μητέρας του στο παρά πέντε. Η Λαμπρινή εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας. σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, δεν υπάρχουν χρήματα για την επέμβασή της, αφήνοντας τον παπά Γρηγόρη σε απόγνωση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Σώζει την Λαμπρινή στο παρά πέντε

Η λύση έρχεται από τον καπετάν Στελή, ο οποίος ενημερώνει τον Πέτρο για την κατάσταση και αυτός επεμβαίνει, ταξιδεύοντας στην Κρήτη για να βοηθήσει με τα έξοδα. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης, διαπιστώνοντας την τραγική κατάσταση της Ειρήνης μετά τον υποτιθέμενο χαμό του μωρού της, της επιτρέπει να ταξιδέψει στην Κρήτη με τον καπετάν Στελή για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Ο Στελής, που θεωρεί την Ειρήνη σαν κόρη του, αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκειά της με τον Ιπποκράτη και την ανάγκη για αλλαγή. Αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να την υποστηρίξει και ίσως να την καθοδηγήσει προς την ορθή κατεύθυνση. Στην Κρήτη, η Ειρήνη και ο Πέτρος συναντιούνται για πρώτη φορά χωρίς τον φόβο του Ιπποκράτη. Ανοίγουν τις καρδιές τους, συζητώντας για τα συναισθήματά τους και το μέλλον της σχέσης τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ